Sweet sixteen feest

Best wel een belangrijke leeftijd als je 16 jaar word. Rolando kan daar verschillende ballon decoraties voor maken zoals cijfers en ballonpilaren met speciale top ballonnen. Het leuke is dat je dan zeker weet dat je 16e verjaardag opvalt voor iedereen.
Een ballonpilaar met heel groot een topballon waar je leeftijd op staat is natuurlijk heel stoer voor bij de voordeur of in de tuin waar het feest gehouden word.
Maar ook de balloncijfers die in alle kleuren en maten te maken zijn van modelleer ballonnen. En u bepaalt natuurlijk hoe het eruit gaat zien.

Sweet sixteen ballonnen pilaar met ronde cijfer topballon

Sweet sixteen ballonnen pilaar met ronde cijfer topballon

Op die manier weet je zeker dat de 16 jarige zich jarig voelt en dat de hele buurt weet dat er een feestje te vieren valt. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden met alle ballondec oraties die Rolando maakt. Ze zijn allemaal aan te passen aan het thema van de jarige. Ook de jarige zelf is te maken in modelleer ballonnen zodat hij of zij nog veel meer opvalt. En dat wil je graag.
Vraag bij Rolando naar de mogelijkheden en laat u verassen wat er allemaal mogelijk is met ballon decoratie. En u wilt toch graag iets aparts op de verjaardag van je kind.

Eén reactie:

  1. hallo onze dochter wordt volgende week 16 jaar
    wat gaat het me kosten met de ballonnen bij de deur of raam

    mvg annie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *