Balloncadeau

Balloncadeau als verrassing !!

Een balloncadeau geven aan iemand is wel iets heel bijzonders.
Dus ben je verzekerd dat diegene het niet heeft.
Het voordeel is ook dat het licht is en mooie kleuren heeft.

Om u een idee te geven wat er allemaal te maken is van ballonnen.
Hier een klein overzicht voor een ballonkado te kiezen.
U kunt hem ook laten versturen met de verrassingsdoos.
Klik daarvoor op de button voor de diverse mogelijkheden.

En heeft u zelf een idee, ook dat is allemaal te bespreken.

Ballondieren

De ballondieren van vouwballonnen zijn de meest gevraagde ballonfiguurtjes.  Normaal gemaakt vanuit 1 vouwballon, maar het team van Ballonnen-hondje gaat een stap verder.  Elk ballondier is gemaakt van meerdere modelleer ballonnen en is ook mooi ingetekend.  Daardoor krijgen deze figuurtjes een eigen uitstraling waar je niet omheen kunt.

Ze zijn leuk om als balloncadeau weg te geven of zomaar omdat het kan.
Heeft u een bepaald ballondier hier niet zien staan, neemt u dan even contact met ons op.
Dan gaat het team van Ballonnen-hondje kijken of het uitvoerbaar is.

Disney ballonfiguren

Het team van ballonnen-hondje is zelf ook helemaal verzot op Disney en zijn figuren.
Dus is het niet vreemd dat wij proberen zoveel mogelijk Disney figuren in ballonnen na te maken. Elke keer als het weer gelukt is zijn wij zelf ook heel erg blij. Ook u kunt natuurlijk altijd aangeven wat u graag gemaakt zou willen zien van vouwballonnen. Dan gaan wij kijken of dat allemaal mogelijk is om uit onze modelleer ballonnen het figuur te creëren.

Er zullen dan ook steeds weer nieuwe Disney figuren bij komen, dus kom zeker terug om te kijken wat er nieuw is. De ballonfiguren worden allemaal van kwaliteit ballonnen gemaakt waardoor u verzekerd bent dat u er lang plezier van heeft. Geniet van de magische ballonpagina en hopelijk inspireert het u om een balloncadeau te bestellen.

Ballonfiguren voor volwassenen

Iedereen denkt dat ballonnen alleen voor kinderen leuk zijn. Maar ook de volwassenen vinden het prachtig om deze ballonnen te krijgen. De meeste ballonfiguren en ballondecoraties maken we zelfs voor volwassenen. Iemand persoonlijk namaken in combinatie met zijn hobby, leeftijd of zijn werk is natuurlijk helemaal bijzonder om te geven.

Met deze ballonfiguren word de verjaardag helemaal een luchtig feest.
Heeft uzelf een idee of een wens, neemt u dan even contact met ons op.
Wij maken het graag voor u persoonlijk.

Ook te versturen met de verrassingsdoos.

Babyshower of geboorte

Bij een geboorte of babyshower wilt u graag iets leuks als cadeau geven. Het liefst iets wat niet iedereen aan de kleine geeft. Dan is een balloncadeau van ballonnen hondje zeker iets speciaals.

De ballonfiguren worden gemaakt van modelleer ballonnen en zijn er in alle vormen en maten. Kleuren en maten kunt u altijd nog aanpassen aan uw eigen wensen. Dit wel graag in overleg wat de mogelijkheden dan zijn. De geboorteballonnen kunnen ook verstuurd worden met de verrassingsdoos. Als je zo’n ballonfiguur op die manier opstuurt, dan maak je pas een intree.

Heeft u zelf nog ideeën of vragen, neemt u dan even contact met ons op.

Huwelijk / liefde ballonfiguur

Je bent verliefd, dan verloofd en uiteindelijk ga je trouwen. Met de bijzondere ballonfiguren voor een trouwerij/bruiloft maak je zeker een mooie intree. Maar ook voor de liefde is er genoeg te krijgen in ballonnen en zijn de mogelijkheden enorm.

De vouwballon figuren zijn allemaal met de hand gemaakt en worden in perfectie uitgevoerd. Laat dat maar aan het team van ballonnen-hondje over. Mocht u nu zelf een idee hebben wat u graag zou willen geven, laat het ons dan weten.

Moederdag / Vaderdag ballonnen

Moederdag of vaderdag, het is een speciale dag om ze in het zonnetje zetten. Geef haar een bos bloemen van ballonnen of een stoer ballonfiguur aan Vaders. De bloemen gewoon water geven, alleen niet schuin afsnijden want daar kunnen ze niet zo goed tegen. Het is net weer even iets anders als de standaard cadeaus.

Er is veel mogelijk met de vouwballonnen en alles is bespreekbaar. Denk aan de hobby van uw vader of moeder of hun werk, mogelijkheden genoeg. De ballonbloemen en ballonfiguren staan tot wel 2 / 3 weken mooi. Kunnen ook verstuurd worden met de verrassingsdoos, hangt samen met de lengte.

Jongens ballonfiguren

Jongens houden van stoere ballonnen die ook nog eens cool eruit zien. Voor je verjaardag of andere feestgelegenheid staan hier heel veel ballonfiguren voor de jongens. Het ballonnen-hondje team heeft al heel wat ervaring opgedaan in de 12 jaar dat ze met vouwballonnen bezig zijn.

Zo zijn er heel veel ballonfiguren ontwikkeld speciaal voor de jongens. En dat ze deze cool vinden is wel gebleken in de afgelopen jaren. Niet alleen in optredens, maar ook met de verkoop voor verjaardagen en feestjes. Dus kijk rustig rond en mocht u vragen hebben of zelf een idee voor een ballonfiguur, dan horen we dat graag van u. Veel plezier.

Meisjes ballonfiguren

Lief,schattig,roze en toch ook een beetje stoer af en toe, dat zijn toch wel de ingrediënten voor de ballonfiguren van de meisjes. Maar soms staat ook het ballonnen-hondje team verbaasd wat de meisjes graag willen hebben als ballonfiguur. Het blijft steeds weer een uitdaging om de bijzondere aanvragen / figuren te maken voor deze dames.

Ze willen ze graag op hun verjaardag of feestje hebben waardoor ze zich gelijk jarig voelen. Neem een kijkje op deze meiden pagina en laat je verbazen wat er allemaal mogelijk is met ballonnen. Mocht je vragen hebben of zelf een idee over een ballonfiguur, laat het ons weten.

Sport ballonfiguren

Iemand een sportcadeau geven in ballonnen is best wel apart. Met ballonfiguren kun je ook heel veel sporten uitbeelden zoals u hier ziet staan. Het leuke is dat diegene die hem krijgt verbaasd zal staan wat er van ballonnen gemaakt kan worden.

Elk ballonfiguur is ook in de persoon zelf te maken, dus met kleding (kleur), kaalhoofd of met haar, het kan allemaal. Staat de sport hier nog niet bij, neemt u dan contact op met het ballonnen team. En wie weet kan het sportfiguur uit ballonnen gemaakt worden en als balloncadeau gegeven worden.

Reacties zijn gesloten.