Ballonnenhondje op reis bij HaHa entertainment

Ballonnenhondje wilt toch wel eens graag weten waar al die latex ballonnen in Nederland vandaan komen. Want hij weet dat ze ergens verkocht worden aan de ballonartiesten die er weer mooie ballon figuren van maken, waaronder ballonhondjes.
Nou heeft die vernomen in de wandelgangen dat er in Volkel een bedrijf zit wat HaHa Entertainment heet en waar ze heeeeeeeel veel ballonnen opgeslagen hebben.
In alle kleuren en maten en afbeeldingen komen ze daar voor en er word daar heel wat lucht ook weggeblazen.

 

Dus is ballonnenhondje even gezellig bij Dennis en Ingrid Hogers ( want zo heten de eigenaren ) op de honden thee gegaan. Met een heerlijk hondenkoekje erbij mocht die eens rond snuffelen in de kelders en kamers waar al die ballonnen dozen opgeslagen staan. Wat een heerlijke dag is dat geweest voor ballonnen hondje.
Hij weet nu gelijk waar al die ballonnen gekocht worden en wat een leuke mensen zijn het. Dennis heeft ballonhondje gelijk wat foefjes laten zien wat betreft ballon modelleren, want dat kan die als geen ander. Voordat ballonnen hondje weg gaat is die toch nog heel even alle ballonkleuren gaan bekijken, want het blijft er mooi uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *