Abraham ballonpilaar

Voor iemand die 50 jaar werd moest er iets speciaals komen om bij zijn huis te zetten. Diegene die mij belde vroeg of ik een pilaar kon maken met de hobby van die persoon daar bovenop. En die was alles wat met vissen te maken had en hij was buschaffeur bij de HTM.
Nou was dat laatste in de tijd die ik had niet echt uitvoerbaar, maar dat vissen vond ik wel een uitdaging. Dus met het idee hoe de persoon uit zag ben ik aan de slag gegaan om deze opdracht aan te pakken.

Ballonpilaar voor Abraham die van vissen houd

Ballonpilaar voor Abraham die van vissen houd

Het resultaat zie je hier met de foto’s voorbij komen. Omdat het bij zijn ingang moest staan van zijn huis ( hij was een eigenaar van een winkel ) bedacht ik dat het wel leuk zou zijn als die onder een vissende ballonnen man zou lopen die een vis aan de haak slaat.
Dus op de ene pilaar een vissende hengelaar gemaakt en op de andere een vis bovenop die weer vast zat aan de hengel. We konden wel zeggen dat de opdracht geslaagd was en dat de persoon in kwestie zeer verbaasd was toen die thuis kwam.

Speciale ballonpilaar voor 50 jarige met vissen als hobby

Speciale ballonpilaar voor 50 jarige met vissen als hobby

En zo had ballonnenhondje weer een klus opgeknapt met zijn ballondecoratie waar een twist aan vast zit. Wil jij ook een uitdaging aangaan met ballonnenhondje, laat het ons weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *